CHANGE OF PLANS

Het is dat we hier in Chiang Rai op de kat* moeten passen, anders hadden we hier vanwege de kou (’s avonds en ’s nachts) al lang naar warmere oorden gevlucht. Op 4 januari kunnen we weg, en aangezien er nog niet veel verandering in de nacht temperatuur lijkt te komen, hebben we onze plannen rigoureus omgegooid.

We moeten uiterlijk 14 januari ThaiIand uit vanwege ons visum, en in plaats van hier in het noorden de grens over naar Laos, hebben we besloten om terug naar Bangkok te gaan en van daar door naar Cambodja. Dus wie er geweest is; tips zijn welkom!

We doen hier intussen niet zo vrij veel; overdag zo veel mogelijk zon vangen tijdens een fiets of wandeltochtje, of op het balkon. Als de zon onder is en de temperatuur hard daalt dan vluchten we naar binnen (waar het eigenlijk niet veel warmer is dan buiten), en brengen we de avond door op de bank (ik) onder een dekbed met n bak thee (te koud voor n biertje).

We hebben van de week nog wel een toeristisch uitstapje gemaakt, naar Wat Rong Khun (ook wel de Witte Tempel genoemd):

DSCF5067t

 

* De kat? Het waren er toch twee??? Yep, maar sinds we in dit huis zijn en de eigenaren vertrokken zijn, is er eentje niet meer op komen dagen… We kunnen er niet veel aan doen (behalve dat we elke dag nog tig keer roepen, fluiten en met brokjes rammelen), maar we voelen ons er best een beetje schuldig over (ik vooral!)

Tags

Booking.com