Jullie gaan zeker niet op reis dit jaar?

Dat is wat iedereen de afgelopen maanden/weken/dagen aan ons vroeg, We hadden al geconstateerd dat reizen zoals we dat gewend zijn in deze tijd onmogelijk zou zijn. Nergens buiten Europa kom je het land in, dus bijvoorbeeld weer naar Azië was geen optie. Maar de winter in Nederland doorbrengen; daar konden we ons helemaal niets bij voorstellen….

Waar kom je dus op uit als je binnen Europa wil blijven, maar beter weer wil hebben dan thuis? Juist; in Spanje. We hebben een schattig klein huisje met een enorm dakterras gehuurd in het centrum van Nerja, waar we van november 2020 tot eind mei 2021 bivakkeren.

We hebben er zin in! Mondkapjes op en gaan!

 

Tags

Booking.com
 

4 Reacties

 1. Barbara
  30 september 2020

  Wat ziet dat er leuk uit zeg!!

  • sonja
   30 september 2020

   We hebben nog een slaapkamer over, dus komen logeren mag altijd 😉

 2. Manon
  30 september 2020

  Nou tegen die tijd zijn wij vast ook wel weer een keer in Spanje op 4 uurtjes rijden van jullie vandaan dus wie weet

  • sonja
   30 september 2020

   Dat zou gezellig zijn!

Reacties zijn gesloten.