PO LI TICS IN HET LAND VAN DE GLIMLACH

hello everybody;

 

Er wordt lekker gedemonstreert in BengCock, wat zelfs tot jullies koude kikkerlandje doordrinkt. Dus ik zal t ff uitleggen.

Van de 10 miljoen hoofstedelingen zyn r 500.000 a h aksievoeren. De overige 60 miljoen Thaai zyn gewoon a h werk.

Het is de gelen tegen de roojen. Niemand die t ech snap en als je vraagt hoe t zit kryg je n persoonlyke mening en geen uitleg. Maar op de vraag; waarom ben je geel-/roodhemp is het antwoord; ”dat is gewoon zo [al jaren/generasies]”.

De gelen zyn n soort VVD; de ryken / aanhang vd koning – eigenluk willen ze geen demokraatsie, maar gewoon alles regelen, inspraak = gedoe / en hierby komen tuluk de wannabie ryken [net als by vvd zullen die als stemvee wel gedoog worden].

De roojen zyn soort PvdA/CDA; alle armen/boeren/arbeiders, met een zeeer zeeer korrupte top, [maar dan geen Samsommetjes/Verhagen/Brinkman/den Uyl/van Dam/Lubbers ofzo prutsertjes, maar] echte zakkenvullers. Miljarden verdwynen onder de [spreekwoordelyke] armen = onder de [tevens spreekwoordelyke] oxels, achter de [spreekwoordelyke] ellebogen.

Dusja voor wie ben je?!?!!?

Er is iets met een amnestiewet; iedereen = tegen, maar daar ruzien ze al maanden over. Er was iets met een konflikt met Cambodja over een tempelkompleks; dit [heeft gerechtshof in DenHaag beslist] hebben ze deels verloren en daar is iedereen eigenluk wel bly mee. Taksin [n rooje] heeft t bier en de hoeren duurder gemaakt, ik hoor niet dat iemand zich daar druk over maakt. De gelen zyn n paar jaar aan de macht geweest, maar denk nix gepresteert, want weer weggestemd.

Wie t snap mag zich melden.

Wel heb ik toevallig n rood T-sjurt by me en nog niet daarom inmekaar geslagen. Wel met mn Sick Of It All t-sjurt; n italiaan las als laatste letter n Y [ohoh, wat n slechte gejatte grap]. Op 5 desember is koning RAMA IX [al 70 jaar op de troon] jarig en daarvoor moeten we denk nog geel sjurt kopen. Ook alle rojen dragen dan geel.

 

Over die [gekleurde] sjurts het volgende;

op Zondag, In het Thai: wan-athit, draag je rood

Maandag, de maan, in het Thai: wan-jan, draag je geel
Dinsdag, Mars, in het Thai: wan-aankhan,draag je roze
Woensdag, Mercurius, in het Thai: wan-phut, draag je groen
Donderdag, Jupiter, in het Thai: wan phruhat (en nog veel meer), draag je oranje
Vrijdag, Venus, in het Thai: wan-suk, draag je lichtblauw
Zaterdag, Saturnus, in het Thai: wan-saw, draag je paars.

En in Q-bar is de dresscode; ” verbiedt slippers en mouwloze T–shirts”   en  ”moet je zeker er aan denken om je shirt te strijken en je schoenen te poetsen”; zie dus;

dresscode

http://www.hieristhailand.nl/q-bar-bangkok-exclusief-stappen/         of       http://www.qbarbangkok.com/index.php/gallery?start=12

 

Nou allemaal prettig wiekend einde.

NS1; Wy moeten morgen engelse les geven aan Mikey en Mem en bierdrinken met hunnies ”papa” Tejo.

NS2; En ohja; Bangkok = hier dik 600 km vandaan, wat zeker 10 uur reizen =, dus die demonstranten laten dat [denken wy] wel uit hun hoof. Er is hier wel n vliegveld, dan ben je in 1 uur hier vanuit bange kok, maar er land 1 vliegende bus om 09-honderd uur en 1 kist om 18hondert uur. Als we op 1 dag een derde vliegding zien, zullen we vluchten voor de intifasie.

 

Greetsz;  S+Fr

Tags

Booking.com