(HEE – STELLETJE) VARKENSKOPPEN!

Elke ochtend liggen er tientallen bij verschillende kraampjes, en uitverkocht aan het eind van de ochtend. Wat ze er allemaal mee doen wil ik niet weten, maar grote kans dat we ze in meer of mindere mate (maar gelukkig niet herkenbaar) in onze soepjes zijn tegen gekomen.

Over varkenskoppen gesproken; er lopen zat Farang [wikipedia dat maar] rond die er verdacht veel van weg hebben; dikke duitse [hollandsche/westerse] koppen met varkensoogjes [verscholen achter ’n dikke bril]. En dan wel toch ook nog een Thaaise ”schone” gescoord.

Dus we hebben 2 big-pig-koppen [maskers maken] gekocht en gaan als GORDON naar carnaval ;-]

Maar goed, wat ik eigenlijk wilde vertellen hierboven nu schuingedrukt en gecensureerd door fret (wie goed opgelet heeft ziet dat aan de ‘haakjes’), dus laat ik het maar houden bij een paar foto’s en kleine tekst;

Uitzicht vanaf het dorpje waar onze duitse ‘vriend’/overbuurman/huurbaas zijn buitenhuisje heeft en waar we vorige week een paar uurtjes zijn langs geweest (dat betekende om kwart voor 11 ’s ochtends al aan het bier, pfffhuh):

DSCF4731

 

Optocht voor aan de straat ter ere van een of andere boedhistische dode monnik:

DSCF4747

 

Wat Phrathat Lampang Luang, waar we vandaag met onze duitse ‘vriend’/overbuurman/huurbaas heen ‘moesten’ (gelukkig nu pas om twaalf uur aan een biertje, toen we na de tempel nog naar een hot-spring gingen om daar te badderen):

DSCF4819

 

*** = meer foto’s zijn te vinden onder: foto’s

Donderdag vieren we hier de verjaardag van de koning nog, en dan verlaten we vrijdag Lampang om verder naar Chiang Mai te gaan.

Tags

Booking.com