VERTRAGING, VERGOEDING, VERGEZICHT EN VERSE GROENTE

Haai haai allemaal, aan jullie reaxies te merken houden jullie wel van blunders en hilariteit. Zullen we rekening mee houden.

Ons noordelijke rondje stopte in Hoa Binh, de circle sloot in Ha Noi.

DSCF6234 kopie

Hier nog 1,5 dag rondbanjeren en cultuur en geschiedenis opdoen. Ze houden hier wel van ruzie en opstand. Maar wat moesten die Fransozen en Amerikanen hier ook.

 

’s Oggens om 6 uur de wekker, huphup hurrie naar t vliegveld, zweet op de bol, om 9 uur WIJ net op tyd. Yesyes, your plane is 4 hours late! Als kompensation kregen we beide n instant noedelsoeppie en n water. Priem geregeld.

DSCF6243 kopie

Na 2 uur vliegen kwamen we 1200 km zuidelijker uit in Nha Trang (zeg  Tjang). Hier landen dagelijks 3 vliegtuigen uir Moskou, dus stadje is kompleet verrussiest. Maar toch nog best wel leuk, en 35 graden, al was daggie of 3 zat.

Op weg naar de bergen, waar men (vroeger; met geld) zomers gaat afkoelen. Heerlijk en prachtig hier. We zitten in Da Lat, maar ik vin t meer Wes Lan      (idd, westland).    Hier staan kilometers en kilometers berg vol met groente en fruit. En aerebeije!  Bijna eurootje de kilo! En honderden hectares drvan zijn volgebouwd met kassen, nouja, bamboe geraamtes met plestik.

DSCF6249 kopie

Maar omdat t maar 25 graden is en snagts 20, kun je heerlijk aktief zyn. Blubber an de wandelschoenen en gaan. We hebben besloten hier n dikke week te blijven.

NB.;  De bij de fotoos behorende fotoos staan in t mapje fotoos.

 

Wat zie ik nu; bijna 4 uur vrienden, tijd voor een versnapering          en we denken aan jullies    😉

Tags

Booking.com