SPIJKER IN DE BIL

Plof  ik heerlyk rustig op n dik schuimen stoelzitting, zak onderuit, (onder)broek an vellen en schnee op de bips. Toch maar even laten behandelen door Son, dat was haar verjaarskadootje!   Back to rhe trip.

Na dikke week alles in Da Lat gezien.Beste (vega)restaurant Hoa Sen, beste bar 13 en het “rock”cafe had veel te dure bier, alleen met heppie our okee. Bergen, watervallen, de zijderups ontsponnen, her en der een pagoda met buddha.

DSCF6304 kopie

 

En hil leuk von ik het CrazyHouse, beetje Gaudi, met misschien teveel sprookjeskasteel, maar constructief ook knap.

DSCF6287 kopie

 

Korte tussenstop op weg naar HCMC (is afkorting van Saigon) deed ons belanden in Bao Loc. Geen toerist te zien, (want) geen ruk te doen. Mooi in heuvels, 1 kroeg, geen OV. Maar na wat gedoe toch weer weggekomen.

 

We zitten nu in Ho Chi Minh City, de real feel raakt af en toe de 40, heeerlijk. Al denkt niet iedereen daar tzelfde over. Ons hotel was/is overboekt, waardoor we nu voor 2de dag in t verkeerde hotel zitten. Morgen maar wir zien.

Hier blyven we tm kerst, maar de kommunisten doen niet zoveel daaraan, alleen alle (grote) estaurants en malls, maar daar komen wy toch zelden. Volgende X meer hier over.     Tot dan.    Zo is u allen weerr op de hoogte.

 

NB.

In elk hotel kryg ie 2 tandborstels en n kammetje. Een actie v PallMall geeft by elk pakkie een aansteker. Dus van alles hebben we er nu n stuk of 30, gaan strax ff tussen de “mannetjes” op straat alles verkopen.

Onderbroek met gat;      $1,00      bieden !!!

Tags

Booking.com