De Sierra Nevada 5x op en neer

Ofwel de Mount Everest en K3 dr op en dr af.
Ofwel; wandelen!!

Toen we hier kwamen bleken mn wandelschoenen lek/onderkant doorgesleten. Dus hier nieuwe gekocht en die zijn nu aan de irste 1000 km-beurt toe. In die kilo meters ook door het heuvellandschap wel 10 km geklommen. En dus ook weer afgedaald.
Das toch wel een soort van eekwie valent van de Himalaya over (wiki-fr; de sierra nevada ligt hier 100 km vedderop en = 2 km hoog).

DSCF0382
wandelen in/om Antequera

Net een “wandelwiekent” achter de rug. Liesbeth was op visite en had er wel zin in. Dus ik had myn ervaringen in een paar lange (kleine 20 km) roetes geplakt, die de hele omtrek wel n beetje coverden en allerlei wisselende indrukken geven.

Als je de punt van n passer in ons huissie prikt en dan een straal van 7 km trekt, heb ik intusssen de meeste paadjes, heuvels en landerijen wel bestiefeld. We zullen er kwa fotoos ook nog wat van meegeven. Tsja, en daar hoort toch ook nog wel een stadsfoto en kerrukkie bij.

DSCF0387
wandelen in/om Antequera

Terwijl julli denk niet op pinkpop zijn maar strax vast net trug van ikea, lyk hier pinkster niet zo belangryk. Maarja, ze hebben al zoveel heilige en vrye/feestdagen.

DSCF0395

En toen NL verwent werd met zon en de heetste plek van europa was, lag hier een lagedrukgebiedje voor de deur, die het 8 graden onder gemiddeld (16 ipv 24) maakte en Veel Regen met een grote v en een grote r bracht. Die rollen zyn sins afgelopen vrydag omgedraaid en we doen soggens n bakkie op t balkon en denken aan U.

Tags

Booking.com
 

Een reactie

  1. Els Hogenboom
    16 mei 2016

    Prachtige foto’s en knap de wandelingen.
    Geniet de laatste weken.XX

Reacties zijn gesloten.