Daar gaan we weer

Jahoor, het jeukte alweer even en iedereen vraagt maar; “gaan jullie nou al?” Nou, 29 oktobert 2018 vliegen we naar Sri Lanka. een eilandje zo klein als NL+Belgie samen, met “middenin” een berg van 2,5 km hoog. Vrijwel iedereen zegt dat je na 3 weken rondreizen alles daar wel gezien kan hebben, dus wij denken dat in 5 maanden ook wel te redden. Zodat we op 2 april 2019 weer veilig thuis uit bus 365 stappen.

Veel kunnen we verder nog niet weggeven [er is niet echt een plan], dus jullie zult ons moeten blijven lezen/volgen, via onze paarwekelijkse updates. Het doel is natuurlijk om overal te komen en aan te snuffelen, maar de omstandigheden [vnl. het weer/de regen] lijken behoorlijk onvoorspelbaar. We zullen het gaan zien, plu mee en gaan. En het lijkt mij heel simpel;

  • – te heet? ga de berg op
  • – te koud? ga naar t strand
  • – te nat? ga naar de andere kant vd berg
  • – teveel wind? ga van ZW naar NO [of andersom]
  • – lekker? blijf [zolang mogelijk]
  • – zat? stop met drinken en/of ga naar huis  ;-]

Hou ons in de gaten!

 

Tags

Booking.com