Wereldwonder Alhambra, Granada

Vanaf aankomst in Spanje stond er eigenlijk maar 1 “to do” dingetje op ons programma; bij het Alhambra naar binnen. Elke uitleg zal tekort schieten, er zijn boeken en websites over volgeschreven. Maarrrrr, een selectie footoos willen we jullie niet onthouden.Untitled by www.fretensonja.nl on 500px.comNormaliter mogen er (van de Unesco) “maar” 6600 mensen per dag in en willen er veel meer heen, dus hadden we 5 jaar terug geen kaartje. Nu hadden we “door de C” met pak’m’beet 1000 anderen het hele kasteelcomplex voor onszelf.
Untitled by www.fretensonja.nl on 500px.comNog an derhalve dag extra Granada doorgesjokkelt. Leuke stad, maar waarom ga je op een heuvel wonen? ’t Loopt al moelijk, laat staan fietsen. De terrastafels staan scheef, dus zo zie je je biertje ook. En . . . (oh, dat is t denk, nouja, dat dus)

Untitled by www.fretensonja.nl on 500px.comDat we dan ook nog bij Kees thuis met uizicht op de besneeuwde toppen van de Sierra Nevada pils hebben gedronken kunnen we niet bewijzen, maar maakte ons tripje memorabel.
Untitled by www.fretensonja.nl on 500px.com

 

En ik kan (van 9.00 tot 21.00 uur) in mn korte broek en tiesjurt buiitenspelen, dus ik ben blij.

 

Tags

Booking.com
 

Een reactie

  1. Els Hogenboom
    29 mei 2021

    Wouw wat een prachtige foto’s geniet van de laatste week en een goede terugreis.

Reacties zijn gesloten.