Hoe houd je het uit – deel 3, la casa

Het verhaal is weer zo samenhangend als gevallen bladeren id wind. We zien de finish, hierebij ons laatste blog van deze “reis”.

Untitled by www.fretensonja.nl on 500px.com
bootjes kijken in Puerto Banus met Sas en Jet

Een schattig spaans huisje in een leuk straatje is wat we wilden. Met een tuintje en een oven. Uiteindelijk is reizen net als schrijven; opboeren, kiezen en schrappen. Dus zijn we 5-hoog in een “Zjan-du-Boevrie-style” penthuis -wel met oven!- terechtgekomen. Boven een ziekenhuis en naast begraafplaats, altijd handig.

Het is hier evenzo als tuis; zo saai/spannend als je zelf wilt. Gelukkig heeft zo om de 3 weken een paar vriend(inn)en op visiet de sleur gebroken. Hoogtepunt; de 150 km bergetappe met lunch in toeristentoppertje Ronda. Laat dus verder de footoos voor zich spreken.Untitled by www.fretensonja.nl on 500px.com

 

Tot . . . . bijna weer thuis! En wie weet wordt volgende (over)winter(ing) allemaal weer wat avontuurlijker, eksotieser, leuker, spannender, tropischer, interessanter en zo! Tot . . . . dan!

.

Tags

Booking.com