IN DE GROTE STAD

NL = een dorp / de Randstad = n dorpje / A’dam = een gat. BANGKOK = best groot en druk. En gezellig. En momenteel ff heter as in oktober. Lekker hoor [zeg ik]. Ppffffft [zeg Son]. En in die HEEELE GROOOOOTE stad is 1 klein park [Lumpini – 1 km2] waar het reisadvies is ”niet komen”.

Dus vlak daarbij zitten wij in n hotel en af+toe ff buurten bij de demonstraties. Hartstikke leuk + gezelli. Afgelopen zaterdag was wir n ”hoogtepunt” van de axies. [ik denk dat t byna klaar is, begonnen op 13 januari – over 1 maand gaat t REGENEN met n grote R]

Sfeerimpressi;

 

Zou zo de Volkskrant inkunnen  [zie uiteraard meer onder ”fotoos”].

DSCF5732

Wy doen ons laatste inkoopjes, lopen ons laatste [achter]buurtjes [tandeloos en in ”perfekt” NLands riep ze my na ”iek hau fan jauw”   ;-]   en genieten van/op ons dakterras.

DSCF5708

En wat we nog vergeten waren; een thai-boks-wedstrijd kyken [een must vlgs Ruub+Frank]. Nu is** het wereldberoemde Lumpini-boxing-stadium hier vlakby, dus wij daarheen gelopen. Hebben ze t net afgelopen februari met de grond gelyk gesloopt. Het nieuwe mooje moderne blabla staat 15 km naar t noorden. Wij houden niet van niew moi modern blabla en noord, dus.

** voor is dus te lezen;  was

5731

 

Wat van jullie verstandig =, = dat t wir zomertyd is. Dus we komen er aan.

1 april. We blyven.

1 april. we komen toch terug

Tags

Booking.com