CAMBODIAAAAAAA IS HEERLIJK

EXCELLENT CHOICE JES&WIJN. Deze x ook nog af+toe n tip voor asje hier n x-tje kompt.

Wij in recordtempo met/agterop brommer-mannetjes over de grens. Na allerlei spookverhalen over korrupsie, zyn wy (in/uit prinsipe goudeerlyk) zonder smeergeld te betalen in bezit gekomen van n Cambodjees  visum. Nouja, alleen die ene dollar p.p. voor een health-check vonden we wat diskutabel. Een of ander lulletje wees met n soort oortermometer naar je voorhoof, dwars door brommerhelm heen, en keurde ons gezond!

Ja, idd we betalen en pinnen hier usa-dollars.

DSCF6671 kopie

In Kampot afgestapt in n straat vol guesthouses. Veel vol en/of niet leuk, uiteindelyk ingetsjekt in the Magic Sponge. Hier moet je op maandag zyn. Voor elke $ die je aan eten besteld, kryg je n pils gratis. Dus wy hier veel eten besteld! Met (uiteraard!, je blyf toch DoubleDutch) nog n stel uit Frieslan. Lekker overzichtelyk stadje en na paar dagen liepen we naar de bar waar t bier $ 0,50 p tappie is. Wie zien we daar?! Rimke vdgeest met dr Gerben. Hilaries toch! Dat werd natuluk wir pilsen en bykletsen. Sanderendaags verhuisd naar een bamboehutje 100 mtr verderop in de straat, Orchid guesthouse. De hutjes a d overkant v d rivier lyken romantischer als ze zyn, niet doen.

 

Na 6 dagen was t tyd voor iets niews, dat werd/is nu Sihanoukville, DE strandplaats v t land. Noordwyk 3x in t kwadraat. T is hillumaal bolus, maar teglykertyd ok enorm lachen. We hebben weer een, deze x beton, hutje. Alles lykt 20a30% duurder als elders, maar op markt/straat maken ze ons niet mir gek. En WTF, dan = t niet 5x, maar 4x zo goedkoop as by jullies.

Hier moesten we ok zyn vor n niew visum, dus naar t Vietnamse consulaat. Is geregeld. Februari zijn we daar weer welkom

DSCF6702 kopie

Helaas bennen we ok alwir 2 dagen over de helluft. Dus voor jullie t weten . . . . . . . . . . . .  . . .. . . .

 

Tags

Booking.com