105 – ALLEMACHTIG PRACHTIG

Ik kan natuluk verwijzen naar ons verhaal van 6 februarie dit jaar, toen hadden we ook n mooie rit  ;-]      maarrrrr…..

Gister n kleine 250 km over de provinsjale weg 105  gescheurd  (ruim 6 uur over gedaan!). Onwys mooi. Bergen en dalen (asfalt met hobbels en gaten), rivieren en stromen, dam- en bruggetjes, pieken in de mist/wolken. Alle kleuren groen van bomen struiken begroejing en landbouw.

Kwou dat ik t (in kleine 2 weken) gelopen had.      Van Mae [moeder!] Sot naar Mae Saring.

DSCF7192

Grote stukken langs de Birmese grens en Birmese vluchtelingenkampen. 100.000-den zitten er nog. Sommigen al ruim 30 jaar. Zal t helpen als wij heel hard gaan gillen dat Aung San Suu Kyi de verkiezingen gewonnen heeft?!    Voor velen niet, die zyn wir van stammen/[berg]volken die nergens nie erkent worden. Die hebben/krygen nergens n passport voor. Het ziet er uit de verte/op de foto reuze romanties uit, maar van dichtby niet echt. Hier is nog zat te hulpverlenen.

DSCF7188

Als je in de fotogalerij op een foto van gister een rivier ziet, is de kans groot dat de overkant Birma/Myanmar is!

Vanuit M Sot zagen we in de verte al wel heuveltjes enzo, maar die stad met 150.000 inwoners lieppie nie zomaar uit. Nu in M Sariang [nog geen 10.000 population] lopen we zo de natuur/rystvelden en bergen in. Die bergen by wyze van dan he, want v berglopen ga je nog harder zweten en das met dit klimaat niet goed.

DSCF7212

Nog lang niet uitverbaasd en wel nieuwsgierig is dit toch weer n leuk verhaaltje voor bij het ontbyt / goedemorgen. Wij gaan lunchen.

Tot slot; leuk dat jullie allemaal met Sinterklaas naar StiffLittleFingers gaan. Kheb nog ff getsjekt; t dichtst hier in de buurt is [in maart] Australia. Its a sus, sus, sus, sus out suspect device ! Goodnight.

 

 

Tags

Booking.com
 

2 Reacties

 1. Els Hogenboom
  11 november 2015

  Goedemorgen, inderdaad een mooi ontbijt verhaal.
  Wat een prachtige foto’s. XX

 2. Barbara
  12 november 2015

  Tijd zat om te lopen toch? 🙂
  XXX

Reacties zijn gesloten.