Over-heerlijke-sea-food-noodle-soup

Tja het gaat nergens over, maar je moet iets bedenken om te schrijven zodat jullie weten dat we still alive zijn.

Het is dus de lekkerste, meest gevulde noodlesoup die we ooit in Thailand op hebben. Bordevol garnalen, inktvis, krab, kreeft rechtstreeks uit het water vandaan, en dat voor maar 40 bath (1 euro!!!).

We vermaken ons hier in ”ons” resort nog prima; beetje hangen, relaxen, lezen, onze mierenplaag te lijf gaan en af en toe eens nadenken over hoe/waar we de laatse paar weken gaan doorbrengen. Menig mens zou ons uitlachen als ik zeg dat het ”lastig” is om de tijd vol te plannen tot ons vertrek. Luxeprobleempje. We zijn nog wel druk bezig met onderkomen te vinden in ES, dat valt nog niet mee. Zo komen we de dagen toch nog door zonder ons te vervelen.

DSCF7739
Nong Khan Song

Onlangs nog een ritje van 25 km op de fiest gemaakt naar een vissersplaatsje aan de kust. Zo ongeveer het enige actieve wat we gedaan hebben op onze (bijna) dagelijkse boodschappen ritjes naar de stad na (retour toch ook al snel zo’n 10 km).

DSCF7742
Pier at Nong Khan Song

Zo, wij vegen het zweet weer eens van ons voorhoofd, en gaan weer in de relax-stand…

later!

Tags

Booking.com
 

Een reactie

  1. Els Hogenboom
    23 januari 2016

    Ziet er heerlijk uit, maak hem thuis ook maar eens
    dan kom ik eten.XX

Reacties zijn gesloten.