Houten hutje halfway heuvel

We’re in Kyogle!! Begin van het tropisch rainforest. En winnaar vd schone stadjes award 2012! Ons huis nr. 10 met 1 cat, nummero 8; Kitty.

DSCF4287
Kitty the cat

De rit erheen was 1000 km naar het noorden via de sea-cliff-brug door zee, met een paar ommetjes “scienic-drive”, kroketje in “klein-madurodam”, daarna het uiterste oostpuntje van Oz aangetikt in Byron Bay.

Ineens; “hé, suikerriet” (250 km verder nog steeds!) en bananen, plus hier groeien ok avocadoos en ananas.

DSCF4223
the Clogg Barn, Coff’s Harbour

Op het stukkie heuvel waar “ons” huissie staat, is pak’m’beet 30 jr trug huttenbouw geweest en alles staat er nog en wonen wij nu in. Allemaal geinig, maar . . .    Een veranda op t noorden is ook in de herfst nog lekker en de fleurige papagaaiparkietenvogels komen gezellig op visite. Af&toe n walliby door de tuin. De regio is met een MTB-24-gear priem te befietsen, hijghijgh.  Dees x ook geen zwem-of bubbelbad, maar wel een chi-masjiene; toll!

DSCF4245
ouderwets keukentje

Bij jullie is t dan 4-5 mei, hier was t vorig week Anzac-day, is ook zo-iets met militairen enzo, de herdenkingsmarsen en bloemkransenceremonies doen ze echter rond 6 uur sochtends! Die hebben we dus gemist.

Verder hebben we niet zoveel te vertellen/meegemaakt, dus ga maar mooie fotoos bekijken in onze galerie en stippel via de route maar eens uit wanneer we (ook/alweer) tuiskomen. Cheers.

DSCF4247
uitzicht vanaf de veranda

 

NB.; Zo’n 30 km hiervandaan ligt Nimbin (wiki maar), een (gedoog)dorp vol blowende hippies en a.s. wiekent is daar het jaarlijkse mardigrass. Als we er heen gaan, komen we misschien wel nooit meer trug van die Mary-Joe Hanna (heey dude, Merrie Joe, is dat de dochter van Dobbel Joe en Miss Joe?!). Je ziet, t gaat nu al niet goed.

Tags

Booking.com
 

Een reactie

  1. Els Hogenboom
    5 mei 2017

    Weer een mooie reis geweest en van alles gezien onderweg. Jullie hebben wel een schitterende keuken in het huis maar ach het is maar voor even .geniet van alles.x

Reacties zijn gesloten.