Hervey Bay, Sunshine- & Gold-Coast, Surfers Paradise

We zijn d’r bijna (2×), maar nog niet hee lu maal (kontje kaal). En dat nog 1000x!!

Met een enorme omweg -via de tropen- zyn we naar ons 11de en tevens laatste housesit gereden. En nog steeds blyf je maar je ogen uitkyken, t = hier elke x en overal toch weer anders; vlaktes&heuvels, bos&boer’n, stad&land, maar altyd groot.

DSCF4320
Fret op het strand in Hervey Bay

We zijn in Helensvale/Surfers Paradise/Goldcoast; QLD (red. Queensland), the sunshine state. Noordelijker komen we niet (meer). Bijna overal hier, maar vooral zeker hèr&dèr is het hèr (zon/strand)toerisme ten top. En àls t dan n x slecht weer is zyn dèr ook nog ns een paar MEGA-pretparken en MEGA-shoppingmalls. Die doen wij niet.

DSCF4329
Widget

Wij hebben het “veel te druk” met ons huishouden; 1 echte hond (Boxer), 1 Jack (k#ttelikker-)Russel-tje en 1 rooie kat met bijna zonder staart. Met overdag 23 en snags 17 graden is het wel n fyn (tis hier winter!) klimaat. Maar we hebben nog geen “duik” in ons zwembad(je, nl. 2×4 m2 😉 genomen. Een redeluk luukse bungalow, met heerluk buitenterrasveranda. Wij rieleksen hier dus lekker nog 5 weken naar t einde toe.

DSCF4325
Sammie

De camper is gekeurd en staat te koop. Die moet binnen n maand verkogt zyn! Fingers crossed. En maar als ie weg is, moeten we alles lopen/fietsen, dus net ff vor 1 maand de zware voorraad (drank) in huis gehaald.

DSCF4352
Howie

Wat me hier (in QLD) inene opvalt; na 7 maanden geen tiet op tv, is er hier snags wel van die rtlsbs06-reklametroep. 06horny voor $2,35 per minuut!

Tags

Booking.com
 

2 Reacties

  1. Barbara
    25 mei 2017

    Dat ziet er super leuk uit zegt. Geniet van jullie laatste stek. Tot snel. Dikke X

  2. Els Hogenboom
    25 mei 2017

    Het klinkt weer goed wat jullie onderweg gezien hebben. Laatste huis lekker zwembad wel gebruik van maken natuurlijk. Geniet van alles.x

Reacties zijn gesloten.