Hervey Bay, Sunshine- & Gold-Coast, Surfers Paradise

We zijn d’r bijna (2×), maar nog niet hee lu maal (kontje kaal). En dat nog 1000x!!

Met een enorme omweg -via de tropen- zyn we naar ons 11de en tevens laatste housesit gereden. En nog steeds blyf je maar je ogen uitkyken, t = hier elke x en overal toch weer anders; vlaktes&heuvels, bos&boer’n, stad&land, maar altyd groot.

DSCF4320
Fret op het strand in Hervey Bay

We zijn in Helensvale/Surfers Paradise/Goldcoast; QLD (red. Queensland), the sunshine state. Noordelijker komen we niet (meer). Bijna overal hier, maar vooral zeker hèr&dèr is het hèr (zon/strand)toerisme ten top. En àls t dan n x slecht weer is zyn dèr ook nog ns een paar MEGA-pretparken en MEGA-shoppingmalls. Die doen wij niet.

DSCF4329
Widget

Wij hebben het “veel te druk” met ons huishouden; 1 echte hond (Boxer), 1 Jack (k#ttelikker-)Russel-tje en 1 rooie kat met bijna zonder staart. Met overdag 23 en snags 17 graden is het wel n fyn (tis hier winter!) klimaat. Maar we hebben nog geen “duik” in ons zwembad(je, nl. 2×4 m2 😉 genomen. Een redeluk luukse bungalow, met heerluk buitenterrasveranda. Wij rieleksen hier dus lekker nog 5 weken naar t einde toe.

DSCF4325
Sammie

De camper is gekeurd en staat te koop. Die moet binnen n maand verkogt zyn! Fingers crossed. En maar als ie weg is, moeten we alles lopen/fietsen, dus net ff vor 1 maand de zware voorraad (drank) in huis gehaald.

DSCF4352
Howie

Wat me hier (in QLD) inene opvalt; na 7 maanden geen tiet op tv, is er hier snags wel van die rtlsbs06-reklametroep. 06horny voor $2,35 per minuut!

Tags

Booking.com

2 Reacties

 1. Barbara
  25 mei 2017
  Antwoord

  Dat ziet er super leuk uit zegt. Geniet van jullie laatste stek. Tot snel. Dikke X

 2. Els Hogenboom
  25 mei 2017
  Antwoord

  Het klinkt weer goed wat jullie onderweg gezien hebben. Laatste huis lekker zwembad wel gebruik van maken natuurlijk. Geniet van alles.x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *