Punk rock bar kopen

Mensen, wat is het hier mooi. Door, over en langs ravijnen, bergen, wolken en natuurparken zijn we weer wat verder gekringkrongkelt. We zitten helemaal in het N-W’en, nog 1 ritje en Birma ligt in zicht. Op de hoogste toppen lijkt regen nabij, maar het zijn de net opgeloste wolken. Druppende bomen met doorschijnende zonnestralen, mõóôöjjj hoor.

Chang-Mai was niet per sé de stad waar we naar terug wilden, maar de roete liep nu eenmaal soort van zo. En de reden dat er continue 50.000 toeristen rondlopen is natuurlijk niet voor niets. De complete culturele Thailandsensatie kan je hier opsnuiven; oude en nieuwe tempels. Maar waarom doen mensen dat in hun bikini?! De thaise keuken wordt ook wel wat verpest; het eten is tourist-proof (niet zo pittig) en de westerse (fastfood) troep rukt op.
Dan ook nog maar even “het nachtleven” (alles sluit om 00.00 uur!) in. De Pentatonic-rockbar was verhuist naar t sentrum, naar een groter pand (nu een schuur van 5 bij 6) en donderdag n festival met 3 bands. Lekkere takke herrie. En met 30 bezoek(st)ers 😉      Om ons heen n paar1000 mensen in de house/disko/dance-bars, die nog harder klonken als de rock!

Door naar Pai, ooit hippiecommunie. Nu groene oase voor ieder1, waar ze t niet meer spesjaal op de ouwe doelgroep hebben. In een bar was het wifiwachtwoord “hippies_stinken” en op de wc de vriendelijke kreet “hee smerige blanke, steek die peuk maar in je reet en niet in het urinoir” en bij de dames het vriendelijke “de plee is om te pissen, sgeiten en kotsen, het papier moet in de afvalbak”. Dit alles wel in het engels hoor! ZIE FOTO:

Untitled by www.fretensonja.nl on 500px.com
toilets at Almost Famous Bar

Wij moesten natuurlijk ook nog/weer op bezoek bij onze (beste in Thailand) duitse punk-bar. Konden m eerst ampert vinden, voordeur/-gevel is ook maar 2 meter breed, keer 8 mtr diep. Nadat we met alle 10 mede”punkers” gelult, gedronken en vergeten te eten hadden, waggelden we naar huis. De andere dag vond ik n bonnetje in mn zak dat we 1440 Bat betaald hadden, dus ik dacht dat we de bar gekocht hadden! Bleek t gewoon de drankrekening te zijn, daar ging ons bierbudget voor 3 dagen!

Blah Blah Bar, Pai, Thailand by www.fretensonja.nl on 500px.com DSCF4576
Blah Blah Bar, Pai

Want we zijn wellis ergens en denken dan dat het n goed idee zou zijn om daar een punkrockbar te starten, dat mist toch ieder1 zou je denken. Aan bovengenoemde klantaantallen te zien (b)lijkt dat toch niet heelmaal waar; 99% vd mensen doet “wat anders”. En op veel plekken zijn maar een paar100 toeristen. Het businessplan is dus nog niet echt rond.

In Pai arriveerden we in ons resortje en de eigenaar probeerde ons meteen een kamerupgrade aan te smeren; een airco kamer voor 1 knakie extra. Maar die wilden we niet, we hadden de fan(tilator)-bungalow geboekt. Maar het was erg heet zeitie. Geef nie! Toen kwam Jodokus uit de mouw; de bungloows waren overboekt. Kregen we ineens gratis èrkó. Maar geen huissie ;-(

Wij en u is weer bij, tot de volgende X

Klik HIER voor meer FOTO’s

 

 

Tags

Booking.com