Hoe houd je het uit – deel 1, de stad

Let op! Het nunavolgende blog is weer geen speld tussen te krijgen **

Estepona is deels leuk. De oude stad (sinds einde middeleeuwen / 0,6 km2) is een labyrint waar je kunt dwalen en dolen van nix naar nergens. Als je iets zoekt (-restant- kasteel, kerk of badhuis), kan jut niet vinden. Maar stop de zoektocht en je loopter zomaar tegenaan.Untitled by www.fretensonja.nl on 500px.comVoor “ons” heeft de gemeente overal bloempotten (elke straat een andere kleur) opgehangen en muurschilderingen gemaakt, geinig. Janee, dat ouwe centrum is pr8ig.

De uitbreidingen (van sinds jaren 70) zijn nu behoorlijk kompleet vergane glorie (of vintage, zo u wilt). Al past het vaak prima bij de cliëntèle. Wie de badgasten bekijkt, snapt dat de zee zich elke dag 2x terugtrekt.Untitled by www.fretensonja.nl on 500px.comWaarom schrijven we nog blogstukjes eigenlijk. Erg reisinfo-(w)aardig is het niet. Maar wel een beetje toch? En een paar leukgeinigmooie footoos! En al ontgaat de context mij volledig; jullie laten weten dat het hier best wel uit te houden is.

Nix geen kroonamaatregelens hier, maar veel terrassen gaan toch dicht van 17 tot 20 uur, dat vinden ze logica, tussen siësta en avondeten. Wij vinden dat biertijd, but yes . . .
Untitled by www.fretensonja.nl on 500px.comEn waar eenieder toch altijd benieuwd naar is; vanaf half november zitten we een dikke graad onder gemiddeld, dus met 18/12° is het “a little bit chilly”. Dussss . . . altijd buitenspelen! Tot . . . .

** Er past waarschijnlijk een heel naaiatelier tussen!

.

 

Tags

Booking.com
 

2 Reacties

  1. Barbara
    11 december 2021

    Lekker blijven schrijven af en toe ❤❤❤

  2. Michelle
    14 december 2021

    Wij hebben er zin in.

Reacties zijn gesloten.