ChatGPT, schrijf blog in koektaal

Beste allen, dit program heeft zelden zo’n opdr8 gekregen. Dus net in 0,1 mieliesekonde de vorige 172 stukkies geupsidedownload. Wordt moeiluk, moejlyk woord. Hier we go;

We zijn weer in Vietnam, in het -spotgoedkope- midden. In de winkel kost een biertje € 0,35 en in de kroeg diezelfde flessie 0,30! Hoe doen ze dat? Nu moet er een zoutloze grap van F komen, vind dees goed genoeg.
Niet ontbreken mag iets met syfers, een rekensom of prys?-teken; Er waren 4wc’s, 2 voor vrouwen en 3 voor mannen, rara?!
Nog meer feitjes; de grootste kroeg is 30×60 m2, wel gezellig onderverdeeld in zaaltjes van 15×15 met tientallen TL’s of ouderwetse helwitte lompe spaarlampen. Nu zou een mooie foto van S niet misstaan.

Als u alles meteen snapte, heb ik gefaald, moest je soms 2x lezen, dan kan ik ook koektaal. Vooralsnoglopig geef ik t op met 1 selfie,

De mens weer aan het woord! Vietnam dus, QuyNhon om presies te zijn. Via een treinreis die soggents 9.00 begon. Dus eerst even naar de restauratiewagon voor een bakkie. De lokaloos waren me al voor, maar niet voor koffie. De pils stroomde al overvloedig en het stond blauw van de peuken.

buurtfeest

Omdat het “overmorgen” TET/vietnamees nieuwjaar is en men dan een dag of 9 ‘eromheen’ feest en op familiebezoek gaat, besloten wij om juist niet te reizen en 2 weken in 1 huissie te blijven. De buuman bleek een NLer met VNese roots, op familiebezoek.
En het toeval wilde dat de finale van de Azie-kup (voetbal) ook in dees week was, met -toeval bestaat niet- in de finale; Vietnam-Thailand te spelen over 2 (uit en tuis)wedstrijden. Dus we hebben het zwaar met; Buurtfeest, voetbal, TET, karaoke.

.

Tags

Booking.com